Birou de mediatori Chiba Adrian

Birou de mediatori Chiba Adrian

NORME DE RASPUNDERE DISCIPLINARA A MEDIATORILOR AUTORIZATI

CODUL DE ETICA SI DEONTOLOGIE PROFESIONALA A MEDIATORILOR

Am postat pe site-ul nostru cele mai frecvente 10 motive pentru care merita sa apelati la mediere inainte de a ajunge in instanta sau alte litigii.Cele 10 motive... [mai mult..]

Biroul de mediatori CHIBA ADRIAN poate programa medieri in domeniile...
[mai mult..]

....

Strada Agatha Barsescu, nr.6,et.1, Iasi, jud. Iasi, interfon 5
Telefoane:
0749111177
scachiba@gmail.com
locatie

Biroul de Mediator CHIBA ADRIAN isi propune aplicarea, pe o scara cat mai larga, prin oferirea de servicii de mediere, a noii orientari de rezolvare alternativa a disputelor inainte ca acestea sa ajunga in instanta, orientare marcata prin aparitia si intrarea in vigoare a Legii 192/2006 privind medierea si organizarea profesiei de mediator si prin concretizarea celor mai importanti pasi pentru punerea ei in practica: crearea Consiliului de Mediere, pregatirea de mediatori, autorizarea acestora, publicarea Tabloului mediatorilor etc.

Adoptarea acestei legi contribuie la reducerea volumului de activitate al instantelor, al organelor de urmarire penala, la degrevarea acestora de numeroase cauze, urmarind rezolvarea satisfacatoare a intereselor partilor implicate in conflict dar si cresterea calitatii actului de justitie.

MEDIEREA ca activitate umana EXISTA, ea funcÅĢioneaza de foarte mult timp in tarile cu un inalt grad de civilizatie, pentru ca societatile respective au beneficiat de educatia unei democratii reale, in care au fost cautate si s-au gasit alternative de rezolvare a conflictelor, pentru ca medierea urmareste sa rezolve cauzele acestora si nu efectele lor.

Prin activitatea pe care o vom desfasura vom insista asupra explicarii activitatii de mediere, a importantei si avantajelor ei intr-o tara iesita dintr-un sistem totalitarist, dar care se indreapta spre o democratie reala si viabila.

Biroul, situat in plin centrul Iasi-ului, dispune de logistica si spatiul necesare desfasurarii activitatii in conditiile respectarii depline a procedurii de mediere.

Serviciile de mediere sunt oferite atat persoanelor private, cat si diferitelor comunitati organizate pe principiul profesional (medical, educatie, interreligios etc.) in cazul unor dispute cu o anvergura variind de la interpersonal la national.

De formatie jurist, dispunem de o bogata experienta in relatiile cu oamenii, experienta acumulata in anii de activitate desfasurata in domeniul resurselor umane.